Dr. Dobay Róbert a Menedzsmentor tulajdonosa konferenciánk legújabb előadója

Dr. Dobay Róbert olyan üzleti gondolkodó, coach, aki bátran megy szembe a hagyományos vezetési konvenciókkal. Fiatal életkora ellenére olyan mennyiségű üzleti tapasztalattal rendelkezik üzletfejlesztés, vezetőfejlesztés, szervezet-átalakítás, és változásmenedzsment területén, amely egyedülálló a hazai üzleti világban.

Gyakorlatias gondolkodásának, rendkívüli kreativitásának és szakmai felkészültségének köszönhetően húszas évei végére olyan csúcsra ért a karrierjében, amelyről sokan csak álmodoztak. Elég, ha csak azt említjük, hogy az IBM-EMEA Delivery Centre ügyvezető igazgatója vagy a Getronics - Global Service Centre vezérigazgatója volt.

Ezután Róbert úgy döntött, kiszáll a mókuskerékből és új karriert kezd: tapasztalatait összegezve megalapította a Menedzsmentort, melynek célja, hogy a vállalkozások erősségeit, sajátosságait figyelembe véve lendítse előre a változásokat. A változások középpontjába a munkatársak, szervezetek erősségeit helyezi, így fektetve hangsúlyt a folyamatban résztvevők érzelmi elkötelezettségének megszerzésére. Alapelve szerint mindegy, hogy rövid vagy hosszú távon gondolkodunk, egy biztos: nem létezik mindenhol bevethető sablon, amely gyorsan látványos eredményhez vezet.

Megközelítésének hatékonyságát az bizonyítja a legjobban, hogy rövid idő alatt látványos változásokat ér el az üzletmenetben, amiről az ügyfelek rendkívül elismerően nyilatkoznak. Személyes márkáját a szakma is elismeri, ugyanis az ország 30 legismertebb  üzleti coach-a között tartják számon.

Go to top