Nagy István, a LEGO Manufacturing Kft. Senior Recruitment & Development Managere beszámol rendezvényünkön gazdag tapasztalatairól

Pszichológus diplomáját munka- és környezetpszichológia szakirányon szerezte a kétezres évek elején. A MOL Csoporthoz tartozó TVK-ban különböző HR-es pozíciókat töltött be István, összesen 7 éven keresztül. 2012-ben csatlakozott a Nyíregyházán működő LEGO Manufacturing Kft. csapatához. 2013 nyarától Senior Recruitment & Development Manager pozícióban dolgozik, az ő irányítása mellett zajlik a toborzás és a fejlesztés a vállalatnál.

Aktuális feladatai elsősorban az új LEGO gyárhoz, illetve az azzal együtt járó növekedéshez kapcsolódnak. Az 1300 fős gyárral kapcsolatos HR folyamatok működtetése és fejlesztése mellett tavaly óta mintegy 250 új munkatárs felvételén és beillesztésén dolgozik csapatával. A gyár 2014-es költözését kisérő szervezetfejlesztési és változásmenedzsment projektek gondoskodnak arról, hogy minden nap új helyzetekkel szembesüljön, és rengeteg gyakorlati tapasztalatra tegyen szert azok megoldásán keresztül.

Kiemelt szakterületei közé tartozik többek között a talent management, a toborzás, a stratégiai munkaerő-tervezés, a vezetés-fejlesztés, illetve a munkaerőfejlesztést támogató képzési programok.

Go to top